Óráim

Diplomával és gyakorlattal rendelkező online angol tanár vagyok és jóga oktató.

ANGOL órák

Egyéni és kiscsoportos online angol órákra tudsz jelentkezni, amennyiben szeretnéd növelni a magabiztosságod és beszédközpontú órákra vágysz.

Jóga órák

A digitális nomád életmód adta lehetőségek következtében jóga órákat mindig az utazásom adott helyszínein tartom. ( Vietnam, Argentína, Magyarország, Zemplén, Szlovákia)

Szlovákiában  Synergy program Projekt koordinátora, ahol léböjtkúrákat és elvonulásokat tartunk.

Thaiföldön beavatást kaptam, arra, hogy tanítási módszeremként használjam az emberi értékeken alapuló oktatást. (EHv- Education in Human Values.)

Az „emberi értékeken alapuló oktatás” (Education in Human Values vagy Values-Based Education) olyan pedagógiai megközelítés, amely hangsúlyozza az erkölcsi és szociális értékek fontosságát az oktatásban. Ennek a módszernek az alapja az, hogy az oktatásnak nem csak a tudás átadására kell összpontosítania, hanem az emberi értékek, az erkölcs és az egész személyiség fejlesztésére is.

A „Values-Based Education” több alapelvet és célt foglal magában:

Értékek Tudatosítása

Az oktatás során hangsúlyt fektetnek az értékek tudatosítására és a diákokkal való megbeszélésre. Az ilyen típusú oktatás arra ösztönzi a tanulókat, hogy gondolkodjanak el az értékeiken, és fejlesszék azokat.

Karakter-fejlesztés

Az erkölcs és karakterfejlesztés kiemelt célja az értékeken alapuló oktatásnak. A tanulók tanulnak olyan tulajdonságokat, mint az őszinteség, tisztelet, felelősségvállalás és együttműködés.

Szociális Készségek Fejlesztése

Az értékeken alapuló oktatás hozzájárul a diákok szociális készségeinek fejlesztéséhez, és arra ösztönzi őket, hogy megértőek, empátiásak és együttműködőek legyenek.

Kulturális Érzékenység

Az ilyen típusú oktatás a kulturális sokféleség és az elfogadás fontosságát is hangsúlyozza.

Értékek Gyakorlása a Mindennapokban

Az értékek nem csak elméletben, hanem a mindennapi életben is gyakorolhatók. Az oktatásnak ebben az irányban kellene terelnie a diákokat, hogy az értékek részévé váljanak mindennapi tevékenységeiknek.

 

Az értékeken alapuló oktatás célja az, hogy olyan polgárokat neveljen, akik nemcsak szakmailag felkészültek, hanem etikai és erkölcsi értékekkel is rendelkeznek, és pozitív módon járulnak hozzá a társadalomhoz. A koncepciót különböző oktatási rendszerekben és intézményekben alkalmazzák a világ számos részén.